Marmodav Select este o companie cu peste 15 ani de experiență, lider în domeniul proiectelor de montaj, prelucrare și recondiționare a pietrei naturale. Compania a fost fondată de Titi David, în anul 2001.

Expertiza Marmodav Select constă în livrarea de soluții personalizate către clienții săi, în ale căror proiecte de amenajare piatra naturală este folosită pentru a da valoare unui spațiu.

0+
PROIECTE REALIZATE
0+
CLIENȚI
0%
CLIENȚI MULȚUMIȚI
0
PARTENERI
0mp +
PIATRĂ NATURALĂ MONTATĂ ANUAL

Ceea ce ne face diferiți de concurență este abordarea noastră autentică față de fiecare proiect. Acordăm o atenție sporită fiecărei idei și ne dăm silința să înțelegem pe deplin nevoile clientului.

Pentru a adăuga valoare proiectelor noastre, dezvoltăm parteneriate cu cei mai buni furnizori de piatră naturală, încurajăm managerii de proiect să împingă limitele design-ului la maxim și să fie creativi, formăm echipe de experți și lucrăm împreună pentru a ne atinge obiectivele.

man-photo

„Răsfoind paginile acestui site, ne dorim să găsiți motivația de a îndrăzni să visați la un proiect unic și ambițios, în care piatra naturală să fie folosită la adevăratul ei potențial. Avem motive să credem că, împreună, vom găsi soluția potrivită pentru fiecare proiect.”

Titi David, Director general

M
MISIUNEA
Misiunea noastră o considerăm mai mult o deviză.

Prin proiectele pe care le implementăm, ne propunem, în primul rând, să participăm la creșterea gradului de satisfacție al fiecărui beneficiar cu care colaborăm. De aceea, lucrăm alături de oameni profesioniști, cu adevărat hotărâți să își pună în practică viziunea.

Credem cu tărie, că experința și profesionalismul echipei noastre reprezintă fundamentul reușitei fiecărui proiect.

V
VIZIUNEA
Viziunea companiei este legată de crearea unui sistem deschis de cooperare și colaborare, unde clienții, angajații și partenerii noștri își pot împărtăși unii altora experiența și pot mobiliza resurse pentru a crea valoare pentru fiecare dintre parteneri.

V
VALORILE
Suntem onești, deschiși și întotdeauna facem lucrurile așa cum trebuie. Adoptăm principiile care dau valoare parteneriatelor din perioada contemporană. Iată câteva dintre aceste principii, care pe noi ne inspiră permanent: integritate, respect, învățare, pasiune, colaborare, discernământ, simplitate.

24/7 Proiecte urgente

(+40) 766.234.748

Vă stăm la dispoziție pentru orice proiect de montaj, prelucrare sau recondiționare de piatră naturală.

Istoria pe scurt

2001
Ni se deschide un drum frumos

Având la bază experiența acumulată în proiecte de mare anvergură, precum Casa Poporului sau Magistralele de metrou 1 , 2 și 3, Titi David pune temeliile uneia dintre primele companii private de montaj de piatră naturală din țară. Compania se dezvoltă rapid, având ca rezultat formarea unui colectiv integru și cu un scop comun bine determinat: transpunerea ideilor în proiecte inedite!

2003
Parteneriat strategic: Algabeth

Beneficiind de o reputație impecabilă, compania încheie la scurt timp de la înființare primul său parteneriat strategic, cu cel mai mare furnizor de piatră natural din țară. Colaborarea cu compania Algabeth a dus la finalizarea unor proiecte importante, precum: Stejarii Country Club, Crowne Plaza București, Mall Palas Iași sau reabilitarea Centrului istoric al Municipiului Timișoara.

2005
Lărgirea portofoliului de servicii

Numărul și gradul de complexitate al proiectelor pentru care compania este solicitată, au conturat decizia conducerii de a lărgi portofoliul de servicii. Echipele de lucru sunt completate cu specialiști cu înaltă calificare profesională, făcând astfel posibilă executarea de noi operațiuni: prelucrare, tratare, întreținere și recondiționare a pietrei naturale.

2012
Parteneriat strategic: Titan Mar

Un nou parteneriat strategic este încheiat în anul 2012, dovadă a bunei colaborări cu compania Titan Mar – important distribuitor de piatră naturală, la nivel național. Portofoliul propriu se îmbogățește cu proiecte importante, dintre care amintim: Plaza România, Pasajul Sudului din București, dar mai ales proiectul de mare anvergură: Magistrala de metrou M5 din București.

2016
Prezența în mediul online

Având stabilite principii și valori profund orientate către satisfacția beneficiarului, numele companiei este adesea recunoscut ca un brand. Pentru a-și spori notorietatea, compania decide să facă primul pas spre mediul online. Astfel, iau naștere noi elemente de identitate vizuală ale companiei (siglă, motto – „Step on our path”) și este inaugurat site-ul companiei.

2018
Ne dezvoltăm, de diversificăm

Odată cu diversificarea portofoliului de servicii, dezvoltarea companiei a venit de la sine. Pentru a servi mai bine interesului clienților noștri, am decis deschiderea unor spații cu destinație specifică: depozit de materiale, atelier de prelucrare și showroom de prezentare. Deschiderea către client devine astfel exponențială, facilitând perspectiva unei mai bune comunicări și colaborări între companie și clienții săi.

ATELIER

Decizia companiei de a deschide un atelier de prelucrare a pietrei naturale a venit în mod natural, urmare a diversificării portofoliului de servicii și creșterii solicitărilor de comenzi ferme sosite din partea clienților. Echipamentele aflate în dotarea atelierului asigură o capacitate de prelucrare zilnică de până la 500 ml de trepte, glafuri, plinte sau alte elemente decorative, precum și recondiționarea a peste 200 ml de piatră, prin procedee de șlefuire, protejare, ceruire, curățare sau impermeabilizare.

Pentru a descoperi lista completă de servicii apasă aici.


Localizare atelier: Șoseaua de centură, nr.41, Comuna Glina

DEPOZIT

Pentru a crește operativitatea în cadrul proiectelor aflate în derulare, un alt obiectiv al companiei s-a concretizat prin deschiderea unui depozit de materiale. Asigurăm astfel o capacitate de stocare de peste 10.000 de mp de materiale, din care permanent avem disponibil un stoc de aproximativ 2.000 mp de marmură, granit, calcar, travertin, ardezie etc., de diverse categorii, finisaje, dimensiuni, grosimi sau culori. Astfel, poți alege dintr-o gamă variată piatra naturală potrivită proiectului tău.

Pentru a descoperi lista completă de materiale apasă aici.


Localizare depozit: Șoseaua de centură, nr.41, Comuna Glina
SHOWROOM

Marmodav Select deschide în anul 2018 un showroom elegant, sub forma unui spațiu destinat prezentării diferitelor categorii de piatră naturală, pentru a fi o sursă de inspirație și informare pentru proiecte viitoare, dar și pentru a facilita un dialog deschis cu cei care ne vizitează. Expunem permanent idei și soluții atât pentru amenajarea birourilor și spațiilor de locuit (băi, bucătării, holuri, spații cu destinație mixtă), cât și pentru relaxare (piscine, alei, terase). Totodată, împărtășim vizitatorilor din experiența proiectelor realizate în cei peste 18 ani de activitate ai companiei, le ascultăm dorințele și le propunem soluții inedite. Recomandăm o vizită în showroom-ul nostru celor care au în plan să înceapă un proiect de construcție sau de amenajare a unui spațiu, în care piatra naturală să fie promovată la adevărata ei valoare.


Localizare showroom: Șoseaua de centură, nr.41, Comuna Glina