Servicii de consultanță

Știm că pentru a finaliza cu succes amenajarea unui spațiu, uneori este nevoie să apelezi la sfaturile specialiștilor.

De aceea, vom face toate eforturile pentru a înțelege nevoile fiecărui client și îl vom sprijini să facă cele mai bune alegeri.

Experiența ne obligă să fim deschiși oricărui proiect!


Vă propunem o colaborare deschisă, ghidată după următoarele repere:

Pentru început…


…ne vom cunoaște!

După ce vom înțelege obiectivele proiectului, vom analiza împreună cu specialiștii companiei fiecare scenariu de lucru (detalii, etape, resurse). Alături de clientul nostru, vom decide la finalul discuției care sunt: strategia, bugetul și celelalte detalii ale colaborării.

Bineînțeles, materialele folosite pentru amenajare sunt deosebit de importante, la fel cum este și designul care să le pună în valoare. Din acest motiv, înainte de a decide care sunt materialele și designul potrivite proiectului tău, îți recomandăm să vizitezi showroom-ul nostru (Șoseaua de centură, nr.41, Comuna Glina). Aici expunem permanent idei și soluții atât pentru amenajarea spațiilor de birouri sau de locuit (băi, bucătării, holuri, spații mixte), cât și pentru spații de relaxare (piscine, alei, terase). Specialiștii noștri te vor însoți pe tot parcursul vizitei tale și te vor consilia pentru a lua decizia potrivită, care să aducă visul tău cât mai aproape de realitate.

Apoi…


…batem palma!

După ce vom stabili detaliile colaborării, clientul se retrage și echipele noastre se vor pregăti de lucru.

Și…


…începem să lucrăm!

Derularea proiectului începe cu formarea echipelor de lucru și stabilirea calendarului de activități. Organizarea lucrărilor va avea în vedere consumul de materiale din stocul propriu sau, în cazul proiectelor complexe, vom apela la stocurile furnizorilor noștri. Pentru a onora cele mai exigente cerințe, colaborăm cu cei mai mari furnizori de piatră naturală la nivel național: Algabeth, Stona.ro, Titan Mar.

Pe linie de servicii, operațiunile vor fi prestate de echipe cu experiență în domeniu (montaj, prelucrare, recondiționare), sub îndrumarea strictă a inginerilor sau șefilor de echipe, care se vor asigura că fiecare obiectiv al proiectului va fi atins.

La final…


…ne felicităm reciproc!

Finalizarea oricărui proiect este condiționată de încheierea unui proces verbal de predare-primire. În acest fel, clientul își poate exprima opinia cu privire la bunul sau serviciul dobândit. Momentul în care considerăm finalizat un proiect, coincide cu momentul în care lista noastră de prieteni este completată cu un nou nume: cel al clientului nostru.

Răspundem solicitărilor dumneavoastră pentru orice proiect de montaj, prelucrare sau recondiționare a pietrei naturale

24/7  (+40) 766.234.748