Montajul pietrei naturale

Montajul pietrei naturale constă într-un proces amplu de execuție, care presupune urmarea unor etape bine conturate și documentate. Specialiștii noștri vă propun o abordare granulară a fiecărui proiect, cu faze de execuție atent supervizate de către șefii de echipe.

OBȚINEȚI O OFERTĂ PENTRU PROIECTUL DUMNEAVOASTRĂ

Lista de operațiuni specifice montajului de piatră naturală, etapele de execuție și recomandările specialiștilor noștri le puteți consulta în continuare:

Montaj pardoseală pe adeziv

Montajul unei pardoseli din piatră naturală se execută fie prin lipire cu adeziv, fie prin fixare pe un pat de șapă. Ambele modalități au atât avantaje, precum și dezavantaje.

Mai mult »

Montaj pardoseală pe șapă

Trebuie spus de la bun început, faptul că montajul pardoselilor pe șapă are un cost final de execuție cu până la 20% mai mic decât în cazul montajului executat pe adeziv.

Mai mult »

Montaj trepte și contratrepte pe adeziv

Alegerea pietrei naturale pentru placarea unei scări, reprezintă în mod cert demersul ideal prin care orice spațiu amenajat poate dobândi o valoare estetică aparte.

Mai mult »

Montaj trepte și contratrepte pe șapă

Metoda fixării plăcilor din piatră naturală pe pat de șapă, în cazul treptelor și contratrepelor unei scări, asigură un grad ridicat de precizie în timpul montajului.

Mai mult »

 Montaj vertical umed

Montajul vertical umed este recomandat în cazul placării pereților situați în interiorul unei clădiri sau, până la o înălțime nu foarte mare dacă pereții se află la exterior.

Mai mult »

Montaj vertical uscat

Montajul vertical uscat asigură fixarea plăcilor cu ajutorul unui sistem de ancore de prindere sau al unui cadru metalic montat pe peretele exterior al clădirii.

Mai mult »

Montaj plintă pe drept

Plintele sunt utilizate în proiectele de amenajare pentru a proteja de praf, murdărie sau picături de apă, muchiile care despart o pardoseală de pereții unei încăperi.

Mai mult »

Montaj plintă pe trepte

În cazul unei scări, plinta se montează în completarea treptelor și reprezintă un detaliu optional. Montajul plintei devine obligatoriu doar dacă scara va fi expusă la intemperii.

Mai mult »