Recondiționarea pietrei naturale

Recondiționarea pietrei naturale se realizează deseori la anvergura unui proiect de amenajare, dacă ținem cont de timpul de execuție și de gradul ridicat de meticulozitate al operațiunilor. Recondiționarea îmbunătățește în mod evident calitatea estetică și anduranța lucrărilor.

OBȚINEȚI O OFERTĂ PENTRU PROIECTUL DUMNEAVOASTRĂ

Lista de operațiuni specifice recondiționării pietrei naturale, etapele de execuție și recomandările specialiștilor noștri le puteți consulta în continuare:

Curățare

Curățarea este operațiunea de întreținere a suprafețelor din piatră naturală cu cea mai frecventă aplicabilitate. Totodată, curățarea un procedeu clasic de recondiționare.

Mai mult »

Șlefuire

Prin operațiunea de șlefuire se îndepărtează stratul grosier de la suprafața unei placări cu piatră naturală, obținându-se un aspect neted, uniform și mat.

Mai mult »

Lustruire

Lustruirea este procedeul aplicat în continuarea șlefuirii, în urma căruia suprafețele din piatră naturală capătă un aspect lucios, favorizând totodată apariția reflexiilor.

Mai mult »

Impermeabilizare

Impermeabilizarea este operațiunea prin care suprafețele sunt protejate împotriva umezelii și a razelor ultraviolete, sporindu-și astfel gradul de anduranță.

Mai mult »

Ceruire

Ceruirea este unul dintre tipurile de tratamente aplicate suprafețelor din piatră naturală, cu scopul de a le oferi acestora protecție și strălucire, sau de a preveni apariția unor transformări.

Mai mult »