Creăm cu inima, Finisăm inteligent!

Transformăm idei în concepte unice și ambițioase

Idei inspirate de aceeași pasiune

De la VIZIUNE la REALITATE

Răsfoind paginile acestui site ne dorim să găsiți motivația de a îndrăzni să visați la un proiect unic și ambițios, în care piatra naturală să fie folosită la adevăratul ei potențial. Avem motive să credem, că împreună vom găsi cea mai potrivită soluție pentru proiectul de amenajare la care ai visat.

Suntem Marmodav Select, o companie cu capital integral românesc, și ne mândrim cu peste 20 de ani de experiență și reușite în montajul, prelucrarea și mentenanța pietrei naturale.

 Idei de amenajare cu piatra naturala

Beneficiază de consultanță gratuită

Ne propunem să răspundem fiecărei provocări și să fim alături de clienții noștri în toate fazele de execuție ale unui proiect. Vă așteptăm la sediul nostru, unde veți putea discuta cu un consilier de vânzări despre nevoile proiectului dumneavoastră: materiale potrivite, prelucrări necesare, bugete și alte detalii.

Marmodav Select

Specializările noastre

Echipele noastre de lucru au în componență specialiști cu înaltă calificare profesională, asigurând în acest fel atingerea unor standarde ridicate ale proiectelor de amenajare cu piatră naturală în care ne implicăm.

Arhitectură | Design

Lucrăm cu arhitecți și designeri consacrați, ambițioși și dornici să ofere pietrei naturale un loc privilegiat în proiectele de amenajare ale clienților.

Prelucrare

Realizăm în atelierul propriu diverse prelucrări, debitări, decupaje, șablonări, piese și obiecte unicat, folosind cele mai performante tehnologii (CNC).

Montaj

Efectuăm operațiuni de montaj pentru pardoseli și alei, fațade și alte suprafețe verticale, trepte și contratrepte, blaturi, glafuri, capace, vanguri etc.

Mentenanță

Acordăm o atenție deosebită proiectelor de recondiționare și mentenanță: ceruire, impermeabilizare, șlefuire, periere, degresare, lustruire.

Gratuit, o mostră

Îți oferim gratuit o mostră cu materialul ales de tine pentru a te ajuta să realizezi cum anume poate pune în valoare piatra naturală, proiectul de amenajare pe care îl pregătești.

Marmodav Select

Piatră naturală și piatră compozită

Suntem apreciați pentru lucrările executate și pentru calitatea pietrei naturale sau recompusă (compozită) folosită în proiectele noastre. Am atins acest statut prin perseverență, cultivând dorința de a respecta standardele de calitate impuse de clienții noștri, dar și pentru a oferi spațiilor amenajate armonie și utilitate.

Colaboratorii Marmodav Select pe linie de aprovizionare sunt producători de piatră naturală și piatră compozit cu notorietate în lumea întreagă. Pe linie de consecință, materia primă cu care ne aprovizionăm prezintă o calitate ridicată, având astfel posibilitatea să oferim clienților noștri posibilitatea să aleagă dintr-o varietate generoasă de texturi, tipuri sau nuanțe.

Ne mulțumesc, le mulțumim!

Ne mândrim cu un portofoliu semnificativ de clienți și colaboratori, care și-au încredințat ideile și proiectele pentru a fi aduse la viață de echipa Marmodav Select. Le mulțumim tuturor!

Marmodav Select
Am apreciat în primul rând calitatea prelucrărilor și faptul că livrarea a fost rapidă, deși ne despart peste 400 km.
Nelu Lupoian
Antreprenor
Marmodav Select
Îi recomand cu încredere! Lucrează atent, folosesc doar materiale de calitate și respectă termenele de livrare convenite.
Bogdan Gabriel
Digital Marketing Consultant
Marmodav Select
Totul la superlativ. Materiale de calitate, preturi bune, comunicare excelenta.
Andreea M
Contabil

Proiecte recente

Executăm anual zeci de proiecte, cu grade de complexitate diferite, cu teme și abordări diferite, cu rezultate diferite. Pentru noi, toate au în comun aprecierea clientului și satisfacția lucrului bine făcut. Vă prezentăm câteva dintre cele mai recente proiecte finalizate de echipa noastră.

Proiect #1

01.

Proiect #2

02.

Proiect #3

03.

Proiect #4

04.

Proiect #5

05.

Proiect #6

06.
Lasă-ne un mesaj

    X
    CONTACT