Compania

#compania

Acasa » Compania
Marmodav Select | Piatra naturala in Romania

DESPRE NOI

Profil

Ceea ce ne face diferiți de concurență sunt experiența și abordarea noastră autentică față de fiecare proiect. 

Pentru a adăuga valoare proiectelor noastre dezvoltăm parteneriate cu cei mai mari furnizori de piatră naturală și piatră compozită, încurajăm managerii de proiect să împingă limitele design-ului la maxim și să fie creativi, formăm echipe de experți și lucrăm împreună pentru a ne atinge obiectivele.

Acordăm o atenție deosebită ideilor prezentate de către clientul nostru și ne implicăm în consilierea acestuia pentru a le putea armoniza perfect cu nevoile sale.

Misiunea

Prin proiectele pe care le implementăm, ne propunem să participăm în primul rând la creșterea gradului de satisfacție al fiecărui beneficiar cu care colaborăm. De aceea, lucrăm alături de oameni profesioniști, cu adevărat hotărâți să își pună în practică viziunea. Credem cu tărie, că experința și profesionalismul echipei noastre reprezintă fundamentul reușitei fiecărui proiect.

Viziunea

Viziunea companiei este legată de crearea unui sistem deschis de cooperare și colaborare, unde clienții, angajații și partenerii noștri își pot împărtăși unii altora experiența și pot mobiliza resurse cu scopul de a crea valoare pentru fiecare dintre părți.

Valorile

Suntem onești, deschiși și întotdeauna facem lucrurile așa cum trebuie. Adoptăm principiile care dau valoare parteneriatelor din perioada contemporană. Iată câteva dintre aceste principii, care pe noi ne inspiră permanent: integritate, respect, învățare, pasiune, colaborare, discernământ, simplitate.

DESPRE NOI

Avantaje

Servicii complete: prelucrare, montaj, mentenanță

Pentru proiecte unice, care se disting prin calitate estetică și anduranță.

Consultanță personalizată

Punem clientul în centrul atenției noastre și îl consiliem în toate etapele proiectului: alegerea materialelor, design și execuție.

Finisaje de calitate

Echipele noastre de lucru au experiența necesară pentru a executa operațiuni care sunt asimilate finisajelor din categoria premium.

Servicii garanție și post-garanție

Pentru clienți fericiți, care au control asupra bugetului și obțin beneficii maxime.

Calitate și profesionalism

Lucrăm cu cele mai moderne tehnologii și nu facem rabat de la calitatea materialelor pe care le folosim.

Consumabile gratuite

Totul la vedere, fără costuri ascunse. Nu percepem costuri pentru consumabile: distanțiere, chituri, silicon, impermeabilizant etc.

Facilități

Pentru a servi mai bine interesului clienților noștri am decis să investim în spații care au o destinație specifică: atelier de producție, depozit de materiale și un showroom de prezentare. Deschiderea noastră devine astfel exponențială, facilitând perspectiva unei mai bune comunicări și colaborări între companie și clienții săi.

Marmodav Select

SHOWROOM

Marmodav Select deschide în anul 2018 un showroom elegant, sub forma unui spațiu destinat prezentării tipurilor de piatră naturală/compozită cu care lucrăm, scopul fiind acela de a fi o sursă de inspirație și informare pentru proiecte viitoare, dar și pentru a facilita un dialog deschis și punctual cu cei care ne vizitează. Expunem permanent idei și soluții atât pentru amenajarea spațiilor interioare (băi, bucătării, holuri, spații cu destinație mixtă), cât și pentru cele exterioare (piscine, alei, terase).

Marmodav Select

PRODUCȚIE

Decizia companiei de a deschide un atelier de prelucrare a pietrei naturale a venit în mod natural, ca urmare a diversificării portofoliului de servicii și a creșterii solicitărilor de comenzi ferme sosite din partea clienților. Echipamentele aflate în dotarea atelierului asigură o capacitate de prelucrare zilnică de până la 500 ml de trepte, glafuri, plinte sau alte elemente decorative, precum și de recondiționare a peste 200 ml de piatră, prin procedee de: ceruire, degresare, impermeabilizare, lustruire, periere, șlefuire.

Marmodav Select

DEPOZIT

Pentru a crește operativitatea în cadrul proiectelor aflate în derulare, un alt obiectiv al companiei s-a concretizat prin deschiderea unui depozit de materiale. Asigurăm astfel o capacitate de stocare de peste 5.000 de mp de piatră naturală, din care permanent avem disponibil un stoc de aproximativ 2.000 mp de marmură, granit, calcar, travertin, ardezie etc., de diverse categorii, finisaje, dimensiuni, grosimi sau culori. Astfel, puteți alege dintr-o gamă variată piatra naturală care se potrivește proiectului Dvs.

Un întreg univers al pietrei naturale așteaptă să îi descoperi frumusețea

Te invităm la sediul nostru să alegem împreună cele mai bune materiale și conceptul potrivit pentru proiectul tău.

Lasă-ne un mesaj

    X
    CONTACT