Servicii #servicii

MENTENANȚĂ #mentenanta

Acasa » Servicii » Mentenanta

SERVICII

MENTENANȚĂ

Mentenanța pietrei naturale se realizează deseori la anvergura unui proiect de amenajare, dacă ținem cont de timpul de execuție și de gradul ridicat de meticulozitate al operațiunilor. Recondiționarea îmbunătățește în mod evident calitatea estetică și anduranța lucrărilor.

Marmodav Select

Impermeabilizare

Suprafețele din piatră naturală necesită la intervale de timp regulate aplicarea unor tratamente de impermeabilizare, care vor avea un efect benefic împotriva umezelii și a razelor de soare.

Marmodav Select

Ceruire

Ceruirea se aplică suprafețelor din piatră naturală (pardoseli, pereți, blaturi etc.) cu scopul de a le oferi protecție și strălucire, dar și pentru a preveni unele transformări de structură care pot să apară în timp.

Marmodav Select

Șlefuire

O suprafață cu adevărat lucioasă va putea fi obținută prin lustruire. Aplicarea procedeului îndepărtează stratul grosier de la suprafața unei placări cu piatră naturală, rezultând o suprafață cu aspect neted, uniform și mat.

Marmodav Select

Periere

Recondiționarea pietrei naturale prin procedeul de periere se referă la eliminarea stratului grosier de impurități sau depuneri acumulate la suprafața unei pardoseli.

Marmodav Select

Degresare

Degresarea este operațiunea de întreținere a suprafețelor din piatră naturală cu cea mai frecventă aplicabilitate, fiind un procedeu clasic de recondiționare.

Marmodav Select

Lustruire

Operațiunea de lustruire vine în completarea șlefuirii, pentru a oferi suprafețelor din piatră naturală un aspect lucios și strălucitor, favorizând totodată apariția reflexiilor.

Pentru un proiect complet de amenajare vă invităm să consultați și celelalte servicii din oferta noastră: consultanță, montaj, prelucrare.

CONTACT

Cum te putem ajuta

Ai idei?

Avem soluții!

  Șoseaua de centură, nr.41, Comuna Glina

◊  +40 766.234.748 | +40 733.464.622

◊  contact@marmodavselect.ro


Lasă-ne un mesaj

    X
    CONTACT