Servicii #servicii

MONTAJ #montaj

Acasa » Servicii » Montaj

SERVICII

MONTAJ

Montajul pietrei naturale constă într-un proces amplu de execuție, care presupune urmarea unor etape bine conturate și documentate. Specialiștii noștri vă propun o abordare granulară a fiecărui proiect, cu faze de execuție atent supervizate de către șefii de echipe.

Marmodav Select

Montaj pardoseli

Montajul unei pardoseli din piatră naturală se execută prin lipire cu adeziv sau prin fixare pe pat de șapă. Metodele sunt asemănătoare însă prezintă atât avantaje, cât și dezavantaje.

Marmodav Select

Montaj trepte și contratrepte

Placarea suprafețelor unei scări se înscrie în categoria proiectelor care depind de mai mulți factori, precum: destinația de utilizare, tipul de piatră folosită sau bugetul avut la dispoziție.

Marmodav Select

Montaj plinte

Plintele sunt utilizate în proiectele de amenajare cu scopul de a proteja de praf sau de contactul cu picăturile de apă, acele suprafețe care delimitează pereții unei încăperi de pardoseală.

Marmodav Select

Montaj vertical umed

Placarea cu piatră naturală a suprafețelor verticale, indiferent că vorbim de spații aflate la interior sau la exterior, generează un efect deosebit pentru întregul ambient.

Marmodav Select

Montaj fațade ventilate

Metoda se dovedește utilă în cazul suprafețelor verticale aflate la exteriorul clădirilor, deoarece asigură ventilarea peretelui și crește gradul de izolare fonică și termică al acestuia.

Marmodav Select

Montaj blaturi

Blatul rămâne piesa de rezistență în tot conceptul care caracterizează mobilierul de bucătărie, reflectând într-o oarecare măsură nivelul social de care se bucură beneficiarul.

Marmodav Select

Montaj glafuri, capace, vanguri

Glafurile de ferestre realizate din piatră naturală prezintă o durabilitate ridicată și au un efect estetic deosebit, în comparație cu cele realizate din materiale precum PVC sau metal.

Marmodav Select

Montaj piatră cubică

Piatra cubică se înscrie în categoria pavajelor cu destinație specială, fiind deseori considerată ca fiind un element de arhitectură specific perioadei interbelice.

Pentru un proiect complet de amenajare vă invităm să consultați și celelalte servicii din oferta noastră: consultanță, prelucrare, mentenanță.

CONTACT

Cum te putem ajuta

Ai idei?

Avem soluții!

  Șoseaua de centură, nr.41, Comuna Glina

◊  +40 766.234.748 | +40 733.464.622

◊  contact@marmodavselect.ro


Lasă-ne un mesaj

    X
    CONTACT