Servicii #servicii

PRELUCRARE #prelucrare

Acasa » Servicii » Prelucrare

SERVICII

PRELUCRARE

Înainte de a fi montată, piatra naturală trece prin faza de prelucrare. Procesul fiind deseori unul complex, majoritatea operațiunile se derulează în atelierul de producție. Pentru cazul proiectelor a căror execuție nu presupune un grad ridicat de complexitate, anumite operațiuni se pot derula și la sediul beneficiarului.

Marmodav Select

Debitare liniară / 45 grade

Solicitările de execuție a pietrei naturale implică frecvent operațiunea de debitare, pentru a se obține din lastre sau semilastre diferite piese și obiecte de decor.

Marmodav Select

Prelucrare canturi

Finisajele aplicate muchiilor unei suprafețe pot oferi în cea mai simplă formă a lor, o notă aparte acelor amenajări în care estetica este pusă în valoare de micile detalii.

Marmodav Select

Confecționare nut

Confecționarea nutului este complementar montajului fațadelor ventilate, în care se folosește pentru susținerea plăcilor din piatră naturală un sistem de cadre metalice.

Marmodav Select

Confecționare canal prindere

Canalele de prindere se întâlnesc în majoritatea cazurilor la fațade ventilate, formele și dimensiunile acestora adaptându-se după profilul/sistemul de prindere agreat.

Marmodav Select

Confecționare bandă antialunecare

Pardoselile din piatră naturală care sunt expuse permanent la contactul cu apa necesită prelucrări suplimentare, pentru a oferi protecție la alunecare și accidentare.

Marmodav Select

Confecționare picurător

Prelucrarea cu picurător constă în realizarea unui șanț pe partea inferioară a pieselor din piatră naturală, ale căror suprafețe intră frecvent în contact cu picăturile de apă.

Marmodav Select

Decupaje pentru electrocasnice/accesorii

Realizăm debitări ale pieselor și obiectelor din piatră naturală, pentru a permite montarea unor electrocasnice sau accesorii diverse care prezintă utilitate pentru un spațiu.

Marmodav Select

Confecționare piese 3D CNC

Utilajele de tip CNC sunt cele mai performante echipamente de prelucrare a pietrei naturale, aportul lor în operaționalizarea procesului facilitând eliminarea abaterilor de execuție.

Pentru un proiect complet de amenajare vă invităm să consultați și celelalte servicii din oferta noastră: consultanță, montaj, mentenanță.

CONTACT

Cum te putem ajuta

Ai idei?

Avem soluții!

  Șoseaua de centură, nr.41, Comuna Glina

◊  +40 766.234.748 | +40 733.464.622

◊  contact@marmodavselect.ro


Lasă-ne un mesaj

    X
    CONTACT