Servicii #servicii

CONSULTANȚĂ #consultanta

Acasa » Servicii » Consultanta

SERVICII

CONSULTANȚĂ

Servim interesul clienților noștri și ne implicăm în toate fazele premergătoare execuției unui proiect. Ne asigurăm astfel, că deciziile cu privire la misiunea echipei noastre este rezultatul detalierii unor aspecte interdisciplinare și complementare. Ce facem mai exact: colaborăm cu arhitecți și designeri consacrați pentru a obține standardul estetic dorit de client, propunem materiale și soluții tehnologice, analizăm fiecare componentă a proiectului de execuție, realizăm bugete.

01.

Arhitectură și design

Lucrăm cu arhitecți și designeri consacrați, ambițioși și dornici să ofere pietrei naturale un loc privilegiat în proiectele de amenajare ale clienților. Suntem convinși că fiecare pas ghidat de noi, transformă ideile dumneavoastră într-un mod semnificativ, de la vis la realitate. Partenerii noștri vă vor asculta ideile, vor analiza cu atenție planurile și vor propune soluțiile de amenajare cele mai potrivite. Randările 3D vor completa acest proces, iar după aprobarea lor de către client se va trece la etapa tehnică a proiectului.

02.

Materiale potrivite

Am învățat de-a lungul timpului să lucrăm cu diferite tipuri de piatră naturală și piatră recompusă (compozit). Cunoaștem avantajele și dezavantajele fiecăreia dintre ele, știm când și cum să le prelucrăm, sau cum să le armonizăm cu alte elemente de decor. Programați-vă pentru o vizită în showroom-ul nostru, și veți putea discuta cu unul din consilierii de vânzări despre tipurile de materiale care prezintă interes pentru dumneavoastră. Aici veți putea consulta catalogul de mostre cu diverse tipuri de piatră naturală și vă putem prezenta idei de amenajare (combinații de piatră naturală, modele etc.).

03.

Analiză și Buget

Un proiect de succes se aliniază întotdeauna costurilor care sunt angrenate pentru realizarea lui. Inginerii noștri analizează în detaliu etapele fiecărui proiect, identifică resursele necesare implementării lui și elaborează bugete realiste care vor fi prezentate clientului. Aprobarea bugetului precede etapa de execuție a proiectului, moment de la care pregătim logistica necesară și mobilizăm echipele de lucru. 

04.

Evaluări

Experiența acumulată în anii de practică ne recomandă să oferim clienților noștri servicii de evaluare a spațiilor amenajate cu piatră naturală, cu scopul de a identifica soluții de completare sau înlocuire a materialelor folosite, sau pentru a executa operațiuni de întreținere și mentenanță. Apelați cu încredere la specialiștii noștri.

Pentru un proiect complet de amenajare vă invităm să consultați și celelalte servicii din oferta noastră: montaj, prelucrare, mentenanță.

CONTACT

Cum te putem ajuta

Ai idei?

Avem soluții!

  Șoseaua de centură, nr.41, Comuna Glina

◊  +40 766.234.748 | +40 733.464.622

◊  contact@marmodavselect.ro


Lasă-ne un mesaj

    X
    CONTACT