Confecționare bandă antialunecare

Acasa » Servicii » Prelucrare » Confectionare banda antialunecare
#servicii #prelucrare #buciardare
#bandaantialunecare

Pardoselile din piatră naturală care sunt expuse permanent la contactul cu apa necesită unele prelucrări suplimentare, pentru a împiedica trecătorii să nu alunece și să se accidenteze. Aderența necesară pentru a se evita un astfel de incident se poate obține doar dacă, pe suprafața de contact a pardoselii sau pe anumite porțiuni ale acesteia vor fi prevăzute mici șanțuri (striații). Șanțurile rezultate poartă numele de bandă antialunecare, în timp de operațiunea prin care se obțin aceste șanțuri poartă numele de prelucrare cu bandă antialunecare sau buciardare.

BANDA ANTIALUNECARE

Caracteristici

Marmodav Select

Operațiunea de prelucrare cu bandă antialunecare poate fi aplicată pentru orice tip de piatră naturală. Se recomandă ca operațiunea să fie realizată înainte de montarea piesei, motivul fiind acela de a nu deteriora marginea suprafeței și de a nu afecta în mod iremediabil estetica unei amenajări.

Prelucrarea cu bandă antialunecare este recomandată proiectelor de amenajare a băilor, spațiilor din jurul piscinelor, scărilor de exterior etc.

Marmodav Select

AI GĂSIT SOLUȚIA IDEALĂ?

Răspundem solicitărilor dumneavoastră pentru orice proiect de montaj, prelucrare sau mentenanță a pietrei naturale.

Lasă-ne un mesaj

    X
    CONTACT