Decupaje pentru accesorii și echipamente

Acasa » Servicii » Prelucrare » Decupaje pentru electrocasnice si accesorii
a
#servicii #decupaj #electrocasnice #accesoriibaie #accesoriibucatarie

Se întâmplă deseori să ne gândim la confort, utilitate sau armonie. Provocarea însă, este legată de modul în care reușim să îmbinăm toate aceste dorințe într-un concept unic, pe care să îl integrăm în rutina noastră zilnică și care să ne ușureze viețile. Soluțiile pe care noi le recomandăm atunci când proiectăm un concept arhitectural care să fie agreat de client urmează acest raționament. Ascultăm dorințe, preluăm idei, iar pentru fiecare accesoriu sau echipament dorit de client găsim modalitatea de a-l integra în proiectul de amenajare.

DECUPAJE ACCESORII SI ECHIPAMENTE

Caracteristici

Marmodav Select

Executăm decupaje în piesele de mobilier pe care le realizăm pentru clienții noștri, respectând cerințele de estetică și utilitate ale spațiilor amenajate. Cel mai des întâlnite solicitări le primim pentru accesoriile și echipamentele de bucătărie sau baie:

  • decupaje în blaturi pentru montarea plitelor electrice, a chiuvetelor sau pentru fixarea robineților de apă;
  • decupaje realizate la nivelul suprafețelor verticale pentru montarea aragazelor, cuptoarelor sau altor echipamente.

Decupajele sunt realizate cu precizie milimetrică, în baza schițelor și măsurătorilor furnizate de client. Procedeele sunt efectuate cu utilaje performante de tip CNC, care folosesc tehnologia laser pentru acuratețe în debitare.

AI GĂSIT SOLUȚIA IDEALĂ?

Răspundem solicitărilor dumneavoastră pentru orice proiect de montaj, prelucrare sau mentenanță a pietrei naturale.

Lasă-ne un mesaj

    X
    CONTACT