Confecționare picurător

Acasa » Servicii » Prelucrare » Confectionare picurator
#servicii #prelucrare #picurator

Prelucrarea cu picurător este specifică suprafețelor din piatră naturală care intră în contact cu picăturile de apă și constă în realizarea unui șanț pe partea inferioară a acestor piese. Scopul picurătorului este de a permite picăturilor de apă care se preling pe o suprafață să se adune într-o bulă, pentru ca apoi, sub efectul forței gravitaționale, scurgerea apei să continue în plan vertical fără a afecta alte părți ale mobilierului. Este un tip de prelucrare des întâlnit în amenajările de exterior (glafuri, trepte etc.), dar poate fi solicitat și la realizarea blaturilor.

CONFECTIONARE PICURATOR

Caracteristici

Marmodav Select

Operațiunea de prelucrare cu picurător poate fi aplicată pentru orice tip de piatră naturală. Se recomandă ca operațiunea să fie realizată înainte de montarea piesei, motivul fiind acela de a nu deteriora marginea suprafeței și de a nu afecta în mod iremediabil estetica unei amenajări.

Piesele din piatră naturală pentru care se recomandă acest tip de prelucrare sunt: glafuri, trepte, balustrade, capace, margini ale diferitelor construcții cu expunere la intemperii, fântâni etc.

Putem adăuga acestei liste și blaturile, pentru care picurătorul (canalul de picurare) reprezintă un element de execuție suplimentar. Picurătorul realizat pe latura de lucru a unui blat va prelua picurii de apă și deversările produse accidental în timpul gătirii, demonstrându-și în acest fel utilitatea.

Marmodav Select

AI GĂSIT SOLUȚIA IDEALĂ?

Răspundem solicitărilor dumneavoastră pentru orice proiect de montaj, prelucrare sau mentenanță a pietrei naturale.

Lasă-ne un mesaj

    X
    CONTACT