Confecționare canal de prindere

Acasa » Servicii » Prelucrare » Confectionare canal prindere
#servicii #prelucrare #canalprindere

Confecționarea canalului de prindere face referire la obținerea unui profil în forma literei U, care se întinde pe întreaga muchie a unei plăci. Formele și dimensiunile canalului de prindere sunt adaptate după profilul sau sistemul de prindere/îmbinare agreat.

Operațiunea de confecționare a canalelor de prindere este adesea complementară serviciului de montaj a fațadelor ventilate, unde folosim pentru susținerea plăcilor din piatră naturală un sistem de ancore și cadre metalice.

CANAL PRINDERE

Caracteristici

Marmodav Select

Caracteristica de bază a canalului de prindere este siguranța pe care profilul obținut în urma prelucrării o oferă unui ansamblu, în special atunci când realizăm îmbinarea a două piese din piatră naturală. Relevanța estetică a canalului de prindere devine astfel inexistentă, însă prioritară devine siguranța pe care acest tip de montaj o conferă întregului ansamblu.

În cazul operațiunii de executare a fațadelor ventilate, fixarea plăcilor de profilul scheletului metalic prezintă două caracteristici esențiale, și anume: fixarea mecanică realizată cu ajutorul unor dibluri speciale, respectiv poziționarea plăcilor pe scheletul metalic printr-un sistem de îmbinare de tipul nut – feder.  Avantajul îmbinării în sistem nut – feder, realizate între placa din piatră naturală și montant, oferă siguranță întregului sistem atât în timpul efectuării montajului (până la momentul fixării definitive a plăcii), dar mai ales după ce lucrarea a fost definitivată. Canalul de prindere se dovedește a fi esențial atunci când se dorește obținerea unei suprafețe din piatră naturală, realizată printr-un proces de îmbinare mecanică a mai multor piese.

AI GĂSIT SOLUȚIA IDEALĂ?

Răspundem solicitărilor dumneavoastră pentru orice proiect de montaj, prelucrare sau mentenanță a pietrei naturale.

Lasă-ne un mesaj

    X
    CONTACT